Κοινωνια
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 09:17
Άνω Χώρα Ναυπακτίας: Η ομορφιά ενός αυθεντικού ορεινού προορισμού
Η δυσπρόσιτη θέση της ορεινής Ναυπακτίας, ανάμεσα σε πανύψηλα όρη -την Πίνδο, την Οξιά, το Παναιτωλικό, τα Βαρδούσια- την κράτησε…
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 08:30
Γαστρονομία & Απολαύσεις: Κριτσίνια καρότου
Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 13/01/2022 Της Κωνσταντίνας Σούγια - Βελτσίστα Υλικά: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. μπεϊκιν…
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 13:29
Γωγώ Μαστροκώστα: Νικήτρια στη μάχη για την υγεία της
Νικήτρια βγαίνει για ακόμα μία φορά η Μεσολογγίτισσα Γωγώ Μαστροκώστα, μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, με αποτέλεσμα να…
Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 08:30
Γαστρονομία & απολαύσεις: Κορμός μωσαϊκό
Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 06/01/2022 Της Κωνσταντίνας Σούγια - Βελτσίστα Υλικά: 250 γρ. βούτυρο 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα 2…
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 11:11
Γαστρονομία & απολαύσεις: Βασιλόπιτα
Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 30/12/2021 Της Κωνσταντίνας Σούγια - Βελτσίστα ΥΛΙΚΑ: 5 Αυγά χωριστά (κρόκους και ασπράδια) 250 βούτυρο σε…
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 08:30
Γαστρονοµία & Απολαύσεις: Χοιρινό κότσι στο φούρνο
Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 24/12/2021 Της Κωνσταντίνας Σούγια - Βελτσίστα Υλικά: 4 κότσια χοιρινά με το κόκαλο και την πέτσα…
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 12:10
Το πιο συγκινητικό Χριστουγεννιάτικο δώρο δέχθηκε σήμερα η ΑΙΧΜΗ…
Μια όμορφη επίσκεψη και ένα συγκινητικό Χριστουγεννιάτικο δώρο δέχθηκε σήμερα το πρωί η ΑΙΧΜΗ.
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 09:31
Γαστρονομία & απολαύσεις: Κουραμπιέδες
Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 09/12/2021 Της Κωνσταντίνας Σούγια - Βελτσίστα
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 08:30
Γαστρονοµία & Απολαύσεις: Μελομακάρονα
Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 09/12/2021 Της Κωνσταντίνας Σούγια - Βελτσίστα Υλικά: 480 γραμ. ελαιόλαδο 480 γραμ. σπορελαιο 80γραμ. κονιάκ 320 γραμ.…
Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 08:30
Γαστρονοµία & Απολαύσεις: Κουλουράκια νηστίσιµα πορτοκαλιού
Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 02/12/2021 Της Κωνσταντίνας Σούγια - Βελτσίστα


